Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group va construi la Braşov un hotel şi un ansamblu rezidenţial cu o valoare de piaţă de 31 de milioane de euro

Captura facebook
Nordis group

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcţia de imobile de lux, a anunţat joi că va construi la Braşov un hotel şi un ansamblu rezidenţial, pe o suprafaţă de 14.000 de metri pătraţi, cu o valoare de piaţă de 31 de milioane de euro.

"Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcţia de imobile de lux, anunţă lansarea unui nou ansamblu exclusivist, format din hotel şi apartamente rezidenţiale, situat în Braşov. Construcţia complexului de 14.000 de metri pătraţi va începe în această primăvară şi va fi finalizată în anul 2023. Valoarea de piaţă a acestui proiect este de 31 de milioane de euro", a anunţat grupul.

Ansamblul Nordis Braşov de cinci stele va fi dezvoltat pe un teren de 13.000 de metri pătraţi şi va fi format din cinci corpuri independente, construite cu regim mic de înălţime. Acesta va dispune de 158 de camere de hotel şi 43 de apartamente rezidenţiale, SPA şi piscină infinity. Preţul pentru achiziţionarea unei camere de hotel în complex porneşte de la 83.000 euro, iar pentru un apartament de vacanţă de la 217.000 euro.

Citește și: VIDEO Renate Weber ARUNCĂ ÎN AER România: Se pot DESFIINȚA toate pensiile speciale, cu excepția celor ale magistraților! .

"Nordis Braşov reprezintă o noutate pe piaţa locală şi ridică standardele de locuire şi turism din zonă la nivelul celor internaţionale. În tot ceea ce am proiectat la Braşov accentul cade pe calitatea vieţii, fie că acest lucru înseamnă localizarea în natură, departe de poluare sau atenţia deosebită acordată designului şi arhitecturii construcţiei. Am obţinut deja autorizaţia de construire, iar în această primăvară vom începe lucrările. Obiectivul nostru major este să oferim produse şi servicii premium, aşa cum poate întâlnim în alte ţări, beneficii pe care românii le aşteaptă şi acasă. Mai mult, estimăm că odată cu deschiderea aeroportului din Braşov, numărul turiştilor străini va creşte considerabil, iar acest aspect se va traduce printr-un grad de ocupare excelent pentru hotel”, a declarat Daniel Penciuc, managing partner Nordis Braşov.

Complexul le oferă investitorilor posibilitatea de a cumpăra o cameră de hotel cu randament garantat de 7% pe an, la fel ca în celelalte proiecte Nordis din Mamaia sau Sinaia. Ulterior, Nordis Group închiriază proprietăţile, oferind investitorilor o chirie lunară stabilită contractual pe 30 de ani.

Atât zona rezidenţială, cât şi cea hotelieră vor dispune şi de alte facilităţi extinse, precum restaurante tradiţionale şi fine-dining, lobby elegant, spaţiu de joacă pentru copii, sală de fitness, cinema room, iar pentru evenimente corporate, ansamblul dispune şi de 3 săli de conferinţă.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor şi ansamblurilor de lux. Clienţii pot cumpăra o cameră de hotel cu chirie lunară stabilită pe 30 de ani şi un randament anual garantat de 7%. Grupul de firme este format din 7 entităţi: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel si Nordis Property Management.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.