Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a majorat capitalul social cu aproape 254 milioane lei

one.ro
One United Properties imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a încheiat miercuri operaţiunea de majorare a capitalului social prin atragerea a 253,7 milioane de lei de la acţionari şi investitori noi.

Potrivit unui comunicat al companiei, procesul a constat în două etape. Prima, în care acţionarii existenţi au subscris pe baza drepturilor de preferinţă, şi cea de-a doua etapă, cu noi investitori care au participat la plasamentul privat. Preţul final per acţiune pentru ambele etape a fost stabilit la 1,25 lei, potrivit Agerpres.ro.

"Suntem încântaţi de rezultatul operaţiunii de majorare a capitalului social - cea mai mare realizată vreodată de un emitent listat la bursă, pe care am derulat-o cu succes într-un context global cu multe provocări, la un preţ care este atractiv atât pentru noii investitori, cât şi pentru companie. Le mulţumim tuturor acţionarilor noştri existenţi şi celor noi pentru încrederea acordată planurilor noastre de dezvoltare. Strategia noastră pentru următoarele 12 luni rămâne una ambiţioasă, cu focus pe opt noi tranzacţii. Aceste noi acorduri vor susţine pipeline-ul de dezvoltare al companiei pentru următorii şase până la opt ani. Sectorul dezvoltărilor imobiliare din România, încă semnificativ subdezvoltat în comparaţie cu pieţele europene, continuă să prezinte perspective excelente pentru anii viitori, iar în prezent ne aflăm într-o poziţie de lider ce ne permite să maximizăm profiturile pentru acţionarii noştri în perioada următoare", a declarat Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties.

Potrivit comunicatului, noul capital va fi investit cu prioritate în 10 dezvoltări rezidenţiale noi situate în principal în Bucureşti.

One United Properties este o companie listată pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti, cu simbolul ONE, iar acţiunile sale sunt incluse în multiplii indici BET şi STOXX, în indicele FTSE Russell Global All-Cap, care urmăreşte cele mai lichide acţiuni din lume, şi în indicele FTSE EPRA Nareit EMEA Emerging, care urmăreşte evoluţia companiilor active în sectorul imobiliar din pieţele emergente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.