Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DGA și PTB, descinderi la Penitenciarul Rahova! Zeci de angajați audiați, revoltă în rândul gardienilor (surse)

SONY DSC

Direcția Generală Anticorupție (DGA) și procurorii Parchetului București au descins, miercuri, la Penitenciarul Rahova, într-un dosar de înșelăciune și delapidare.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, anchetatorii au vrut să afle detalii despre mai multe deconturi făcute la secretariatul închisorii. În fapt, se pare că este vorba de 'șmecherii' cu decontarea banilor pentru deplasarea în concediul de odihnă. Cum se petreceau de fapt faptele?

Se spunea că există o deplasare la Satu Mare, de exemplu, pentru decontare masximă, însă în realitate drumul nu era efectuat. Hârtiile plecau cu poșta specială, se ștampilau la Satu Mare și reveneau, tot cu poșta specială, iar apoi se decontau banii. Nu mai puțin de 30 de angajați au fost audiați, iar șeful secretariatului închisorii ar fi fost reținut.

Acțiunea confirmată, revoltă la 'Rahova'

Surse DGA au confirmat poentru STIRIPESURSE.RO acțiunea de la Rahova, însă nu au oferit detalii despre acțiunea din pușcăria de la marginea capitalei.

După decontarea procurorilor și a ofițerilor DGA, joi mai mulți angajați nu au vrut să mai intre în serviciu. Potrivit surselor noastre, a fost un adevărat scandal, cu amenințări la adresa actualului director interimar, Geo Bogdan Burcu, fost șef la SIPA, ex-serviciul secret de la Penitenciare, pe care îl consideră vinovat de ceea ce s-a întâmplat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.