Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DGPMB: 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 71.000 de lei, pentru nerespectarea legislaţiei în domeniul construcţiilor

constructii

Poliţiştii au efectuat verificări în mai multe şantiere din Capitală, în ce priveşte respectarea legislaţiei în vigoare în domeniul construcţiilor, în urma cărora au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 71.000 de lei.

"Au fost verificate 36 de societăţi comerciale, au fost legitimate peste 200 de persoane şi au fost identificate 12 persoane care, din primele verificări, nu îndeplineau condiţiile legale de a munci sau care au precizat că nu au încheiat un contract de muncă", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis vineri AGERPRES.

Persoane abilitate din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă au sistat activitatea a două şantiere verificate, întrucât au fost constatate deficienţe pe linia asigurării sănătăţii şi protecţiei muncitorilor găsiţi în şantiere. Totodată, aceştia vor continua verificările cu privire la modul de îndeplinire a prevederilor legale de către societăţile care desfăşoară activităţi în şantiere, urmând să comunice subunităţii de poliţie rezultatul acestora, precum şi măsurile legale aplicate.

"Acţiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi al poliţiştilor locali din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti şi ai Poliţiei Locale Sector 1", arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.