Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul d.Hoiday `Dializa de vacanță` le permite pacienților cu o boală cronică de rinichi să-și trăiască visul de a călători

diaverum
diaverum

Diaverum România asigură pacienților săi posibilitatea de a urma tratamentul prin dializă inclusiv în vacanțele petrecute în țară sau în străinătate prin programul d.HOLIDAY.

Pentru a veni în sprijinul pacienților dializați care trebuie să călătorească, Diaverum România oferă opțiunea programării ședințelor de dializă în oricare dintre centrele de dializă Diaverum din țară, precum și în oricare dintre cele peste 400 de clinici Diaverum din lume. Printre centrele Diaverum România situate în locații turistice se numără București, Constanța, Brașov, Sibiu, Bușteni, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Târgu Mureș, Oradea, Târgu Jiu sau Bistrița.

„A-i susține pe pacienții noștri să trăiască vieți împlinite este esența activității noastre. Pentru noi, acest lucru înseamnă să le susținem libertatea de a călători fără ca ei să se îngrijoreze în legătură cu continuitatea tratamentului pe care-l urmează. Programul d.HOLIDAY a fost creat pentru a răspunde acestei nevoi”, a declarat Raluca Malanca, Director Relații Publice și Comunicare al Diaverum România.

De asemenea, Michaela Blomstrand, director pentru Experiența Pacienților și Afaceri Comunitare al Diaverum Global, a declarat: „Turismul a devenit deja de mai multă vreme o industrie condusă de transformările digitale și vor continua să se bazeze pe dezvoltarea digitală în efortul de a găsi modalități rapide de recuperare a pierderilor din perioada pandemiei. Strategia noastră pentru d.HOLIDAY și platforma noastră de programări au fost realizate ținând cont de acest lucru. Visul pacienților cu boli cronice de a călători – fie că e vorba de călătorii scurte sau de vacanţe în zone exotice, îndepărtate – vine din nevoia umană fundamentală de mișcare liberă, neîngrădită. Pentru acești pacienți, călătoriile trebuie să fie planificate ținând cont de tratamentul care e esențial pentru supraviețuirea lor. De aceea noi, la Diaverum, prin programul d.HOLIDAY – Dializa de vacanță, ne-am asigurat ca pacienții noștri să se poată bucura de acest drept fundamental de a călători”.

Pacienții au mai multe opțiuni pentru a-și programa ședințele de dializă atunci când călătoresc. Astfel, ei pot folosi noua platformă de programări online d.HOLIDAY recent lansată, unde pacienții își pot programa în doar trei pași simpli tratamentul în perioada vacanței. Foarte important, platforma conține și un Ghid de călătorie dedicat, precum și informații practice despre cum poți călători ca pacient cu boala cronică de rinichi. Pacienții pot contacta de asemenea Diaverum România prin email (romania.holiday@diaverum.com) sau pot vorbi cu echipa medicală care se ocupă de ei și care le va oferi mai multe informații.

Andreea Costea, Medic Șef al Centrului medical de nefrologie și dializă Diaverum din Constanța, a vorbit despre modul în care această clinică s-a pregătit pentru a primi pacienții: „În această perioadă sunt foarte mulți români care vin să se relaxeze la mare, iar clinica Diaverum din Constanța e pregătită pentru toți pacienții dializați care vin pe litoral și trebuie să-și continue tratamentul prin dializă. Îi asigur pe fiecare dintre pacienți că va benefica de îngrijire excelentă în centrul nostru”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.