Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diaconescu, răspuns pentru Udrea: Sunt contestat pentru că am cerut confiscarea averilor ilicite

diaconescu



'Am fost întrebat de mai multe ori de ce îmi doresc să candidez. Cred în această ţară şi candidez pentru că am încredere în forţa României. Cred că România se poate schimba şi cred că este o ţară în care există multe resurse şi se poate face mult mai mult. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am spus foarte clar care este intenţia mea şi este interesant că imediat după ce am atins subiectul confiscării averilor acumulate illicit, au apărut voci care contestă candidatura mea. Sunt curios dacă se contestă candidatura mea sau se contestă, de fapt, iniţiativa pentru confiscarea averilor ilicite', a scris Cristian Diaconescu pe pagina sa oficială de Facebook. 

Citește și: Mesajul Elenei Udrea pentru Cristian Diaconescu: Calm!

Tot pe Facebook, Diaconescu a cerut PMP să ia măsuri împotriva membrilor de partid care 'se duc la posturi de televiziune şi dezinformează oamenii în legatură cu încrederea mea publică şi cu numărul de semnături strânse pentru candidatura mea'.


Preşedintele Organizaţiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a afirmat la postul Realitatea Tv că există dificultăţi în privinţa strângerii de semnături pentru candidatul anunţat al Mişcării Populare. 

Elena Băsescu a postat, marţi, pe Facebook, următorul mesaj: 'Doamna Ruxandra Dragomir se preface ca nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au 'probleme' în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru'. 

Vicepreşedintele PMP Ştefan Vlaston a infirmat miercuri varianta vehiculată de Elena Băsescu potrivit căreia preşedintele partidului, Elena Udrea, ar fi interzis liderilor de organizaţii să strângă semnături pentru candidatura lui Diaconescu.

'Nu există absolut nicio informaţie şi eu fiind membru în conducerea partidului nu am niciun fel de element care să mă ducă la această concluzie că Elena Udrea ar fi interzis strângerea de semnături. Nu ştiu cine a intoxicat-o pe Elena Băsescu, dar vă spun în mod cert că nimic nu este adevărat în această poveste', a afirmat vicepreşedintele PMP.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.