Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diaconu îşi propune să meargă la Bruxelles cu autoturismul ARO

diaconu aro

Mircea Diaconu a declarat, luni, dupa o întâlnire cu alegatorii în fata Teatrului National din Târgu Mures, ca este în campanie cu masina sa ARO 10 din 1996 si, daca va câstiga alegerile, îi va face o revizie si va merge cu ea la Bruxelles si nu cu avionul.

"Daca izbutesc în 25 (mai - n.r.), daca izbutim în 25, ma duc si mai fac o revizie acestui ARO, ca sa ajung cu el la Bruxelles. Vorbesc foarte serios. Ma duc cu el la Bruxelles. Nu e foarte clar cine pe cine duce la Bruxelles, ma tem ca ARO m-a adus pe mine la Bruxelles, ma tem ca si el a contribuit foarte mult ca eu sa ajung la Bruxelles, deci merg cu el si am tot respectul. (...) E din 1996, e foarte bun. Dar pentru Bruxelles cred ca o sa-i fac niste modificari la motor, ca sa am viteza un pic mai mare, ca îi încurc p-aia pe autostrazi. Ca pe aici e bine - 80, 90 (de kilometri pe ora - n.r.), e perfect. Dar pe acolo nu e bine", a spus Diaconu, potrivit mediafax.ro, aratând ca vrea sa îsi parcheze masina acolo, pentru a o vedea toti, dupa care va trimite acasa poze.

El a adaugat ca îsi repara masina cu piese de ARO si ca trebuie sa dea "doar un telefon" pentru a le obtine, având în vedere ca provine din Câmpulung Muscel si ca acolo exista astfel de piese "în toate curtile, gradinile".

"Si, daca dau un telefon, imediat am tot ce-mi trebuie, costa si foarte putin. Mi-am luat sculele cu mine si daca e vreo chestiune o repar si-n mers, asa, ma descurc, ca-mi stiu bine masina", a spus Diaconu.

Mircea Diaconu a declarat ca nu stie ce sanse are la alegerile din 25 mai, pentru ca nu are niciun criteriu de apreciere.

El a apreciat ca precedentele candidaturi independente la Parlamentul European - ale lui Tokes Laszlo si Elena Basescu - au fost "ridicole" si "false".

"Precedentele sunt ridicole, nu intra în discutie si sunt false, nu-s reale. Posibil ca acum sa apara primul caz de tipul acesta, dar si acesta e un caz special cu o anumita conotatie, cu o anumita notorietate - ca poveste, nu zic ca persoana Diaconu, ci persoana Diaconu reverberata. (...) Când domnul Tokes a intrat în PE cu voturi de la Slatina si de la Turnu Magurele, Corabia si de la Giurgiu, sa nu îmi spuneti mie ca a fost independent. Iar doamna... n-are niciun are rost sa discutam. De asta am spus, cazurile de dinainte sunt ireale. Acum va fi singurul", a spus el.

El a aratat ca este comparat de unii cu Raed Arafat "ca poveste", fiind vorba tot de "un om care nu a prea facut rau si care este lovit cu capul de toti peretii de niste domni care se cred cel putin Dumnezei".

Mircea Diaconu a afirmat ca, daca va intra în PE, are "asa, structural, o singura datorie", fata de fostul lider al liberalilor europeni Graham Watson, cu care se va consulta personal înainte de a-si exprima unele pozitii sau votul. Diaconu a subliniat ca nu va raspunde "niciunui telefon din Bucuresti" si nu se va consulta "în niciun caz cu liberalii din tara".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.