Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diamond League - Campionul olimpic Marcell Jacobs a declarat forfait pentru reuniunea de la Florenţa

xd-motion.com
Diamond League liga de diamant

Italianul Marcell Jacobs, campionul olimpic en titre la 100 m, a declarat forfait pentru reuniunea de la Florenţa, etapă din cadrul circuitului atletic Diamond League (Liga de Diamant), din cauza unei accidentări la spate care l-a făcut să rateze şi concursul derulat duminică la Rabat (Maroc), informează AFP, potrivit Agerpres.

Federaţia italiană de atletism a precizat, într-un comunicat, "că procesul de recuperare în cazul lui Jacobs, după problema apărută în ultimele zile, pare să nu fie încheiat în totalitate".

Jacobs, care a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în 2021, în faţa lui Fred Kerley, va rata astfel o nouă ocazie de a-l înfrunta pe rivalul său american înaintea Campionatelor Mondiale de la Budapesta, programate între 19 şi 27 august.

Sprinterul italian a ratat cea mai mare parte a sezonului trecut, inclusiv Campionatele Mondiale, din cauza problemelor de sănătate.

La Rabat, Fred Kerley a transmis un mesaj marelui absent, impunându-se în proba de 100 m cu timpul de 9 sec 94/100.

Înaintea reuniunii din capitala Marocului, campionul mondial american şi omologul său italian şi-au transmis frecvent mesaje pe reţelele de socializare, reclamând un duel, înainte ca Jacobs să declare forfait, fiind ironizat ulterior de Kerley.

"Mor de nerăbdare să-l înving pe Marcell, devine vital", a declarat marţi pentru AFP un alt american, vicecampionul mondial la 100 m Marvin Bracy, cu puţin timp înainte de anunţul forfait-ului lui Jacobs. "Vorbeşte mult pentru cineva care nu concurează", a adăugat Bracy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.