Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă ceartă și Israelul: Eu i-am sfătuit, au făcut ce a vrut HAMAS!

Facebook
Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă spune că nu a participat la mitingul pro Israel din București de teamă să nu atragă România în război. Senatoarea spune că în calitatea ei de oficial român ar fi riscat să transmită prin prezența ei acolo un mesaj diplomatic de provocare. Mai mult, Șoșoacă spune că Israelul și Hamas nu ar trebui să se războiască.

"Hamas nu este Palestina. Este o mișcare de rezistenţă islamică, organizație teroristă, și se ocupă de cucerirea teritoriilor din Israel, Fâşia Gaza. UE consideră Hamas un grup terorist, iar atacurile au fost condamnate de ONU.

La alegerile din 2006, Hamas a înfrânt electoral şi fizic. Cu cine ne punem noi? Hamasul a fost şi este plin de arme, de bombe, tehnologie avansată. Hamas a atacat Israelul, a omorât oameni. Israelul păzeşte toate intrările din Fâşia Gaza, cum a fost înarmat Hamasul? Sub ochii Israelului, prin porţile păzite de către Israel. Cineva a avut un interes.

Întreb Israelul, dacă ei acuză de aceste fapte, voi ce faceţi acum ce este? Când acuzi tu trebuie să fii exemplu pentru lume. Nu răspunzi la crimă cu crimă. Nu te duci să omori civili, să betonezi apă, nu opreşti mâncarea şi nu-i laşi să moară. Israelul a răspuns cu aceeaşi monedă, cu legea talionului. Am mai evoluat de mii de ani.

Mă aşteptam ca Israel să nu răspundă în acest mod şi să se treacă la negocieri şi să se acorde drepturi palestinienilor. E vorba de teritorii. Eu i-am sfătuit pe israelieni, au făcut ce şi-a dorit Hamasul. Acea putere din spatele Hamasului. Este o putere mai mare decât America, China, Rusia, India, Brazilia la un loc

”, a declarat Șoșoacă, citată de BZI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.