Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă cere AUTOPSIA în cazul lui Bogdan Stanoevici: 'Este moarte suspectă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici, fost ministru în timpul guvernării Victor Ponta, a murit în spital, la 62 de ani. Deși s-a vehiculat că a murit din cauza COVID-19, Stanoevici se vindecase de boala generată de SARS-COV-2.

Diana Șoșoacă, senatoare AUR, prietenă a fostului ministru, consideră că decesul lui Stanoevici este unul suspect și cere autopsie.

Citește și: Momente dificile pentru Călin Popescu-Tăriceanu: Procurorul general Gabriela Scutea i-a trimis lui Klaus Iohannis cererea de urmărire penală

”Este moarte suspectă, totul este suspect. S-a luptat cu toate forțele politice, a fost trădat de oamenii cu care a colaborat. Tot ce s-a întâmplat cu el în spital, toate inconsecvențele duc către o moarte suspectă, iar organele trebuie să se autosesizeze. Familia se teme să facă o plângere din cauza linșajului la care este supusă.

El avea niște comorbidități. Cu ce ar împieta efectuarea unei autopsii? El se vindecase de COVID-19. Bogdan nu a vrut să se ducă la ”Balș” din cauza unor disensiuni cu domnul Cercel.”, a spus Diana Șoșoacă la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Mutare neașteptată a lui Florin Cîțu! Cine a preluat ‘butoanele’ Guvernului: A fost omul lui Dan Diaconescu și al lui Radu Duda .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.