Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă, declarații halucinante pe holurile Parlamentului: 'Să ziceţi mersi că am vorbit cu Lukaşenko să-l primească pe Prigojin. Bravo mie!'

captura youtube
Diana Sosoaca

Declarații halucinante din partea senatoarei Diana Șoșoacă. După conflictul avut cu Marcel Ciolacu pe holurile Parlamentului, Șoșoacă i-a certat și pe jurnaliştii „vânduţi” din Parlament. „Voi sunteţi supuşi cenzurii, sunteţi ameninţaţi, că dacă le faceţi viaţa amară, vă retrag acreditările (...) Să ziceți mersi că am vorbit cu Lukașenko să-l primească pe Prigojin”, le-a strigat senatoarea.

Redăm dialogul integral:

Şoşoacă: Voi (n.red jurnaliștii) sunteţi supuşi cenzurii, sunteţi ameninţaţi, că dacă le faceţi viaţa amară, vă retrag acreditările... Este inacceptabil, trăim într-o dictatură şi o cenzură de nedescris. În Parlamentul României nu am avut dreptul un minut să vorbesc, să spun pe lege ce înseamnă această iniţiativă legislativă, care este o iniţiativă mincinoasă, nu se va abroga..

Reporter: Doamna Şoşoacă, în Parlamentul României, vorbiţi aproape în fiecare zi, în Senat minute în şir făcând propaganda Kremlinului. Deci nu vi se taie microfonul..

Şoşoacă: Vi se pare că fac propaganda Kremlinului? Să ziceţi mersi că am vorbit cu Lukaşenko să-l primească pe Prigojin. Bravo mie!

Reporter: Aţi salvat Rusia, să înţelegem? Nu? Şi pe noi de război nuclear...

Şoşoacă: Nu e că am salvat Moscova, nu vreţi să vă salvez şi Washingtonul? Nu vedeţi că nu aveţi creier să gândiţi? Niciunul nu ţine cu România. Când cineva luptă pentru România, îl faceţi putinist. Când voi sunteţi nişte trădători cu toţii. Aţi trădat în pandemie, aţi minţit poporul român, aţi vândut efectiv poporul român cu minciunile, i-aţi îndemnat la vaccinare şi acum mor. Asumaţi-vă că sunteţi vinovaţi de moartea lor! Sunteţi toţi împreună cu ăştia nişte criminali.

Legătura dintre Șoșoacă și liderul Wagner

În trecut, Evgheni Prigojin i-a mulțumit Dianei Șoșoacă pentru sprijinul oferit Rusiei. El a comentat în presa din Rusia o știre despre Diana Șoșoacă ce propusese "denunțarea Tratatului de bună vecinătate și cooperare dintre România și Ucraina" și cerea anexarea de către România a teritoriilor ucrainene aflate în componența țării noastre în perioada interbelică.

Iată ce spunea Prigojin în presa de la acea vreme:

„Bună ziua, Evgheni Viktorovici! Numele meu este Ivan și sunt editorul portalului «Observatorul militar». Aș dori să comentați referitor la următorul subiect: recent, în Parlamentul României a fost înregistrat un proiect de lege referitor la anexarea unei părți a teritoriului Ucrainei. Autorul acestei inițiative este senatoarea Diana Șoșoacă, fondatoare a partidului de extremă dreapta SOS, care a criticat în repetate rânduri autoritățile ucrainene, NATO, America și care susține în mod deschis Rusia. Nu e niciun secret că Rusia este susținută de alți politicieni de extremă dreapta din UE, inclusiv din Franța sau Germania (...). În același timp, Uniunea Europeană a impus sancțiuni împotriva grupului Wagner. Credeți că vocea Rusiei se face încă greu auzită în UE? Mențineți legături cu deputați pro-ruși din UE?”, a fost întrebarea adresată lui Prigojin.

Răspunsul lui Evgheni Prigojin a fost următorul: „Desigur, păstrăm legături cu mulți politicieni europeni, inclusiv membri ai Parlamentului European. Le mulțumesc pentru că sprijină Rusia atât de mult cât o pot face. În ceea ce privește «vocea Rusiei», ca să nu jignesc pe nimeni, voi spune următoarele: Pentru ca vocea noastră să fie auzită, trebuie să vorbim tare, dacă vorbești cu voce joasă și îți petreci viața doar pentru propria ta bunăstare, nimeni nu te va auzi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.