Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă despre alianța cu George Simion: ce a putut să spună depășește imaginația

Facebook
Diana Sosoaca

Diana Șoșoacă despre alianța cu George Simion: ce a putut să spună depășește imaginația

După ce liderul AUR George Simion a spus ieri la Realitatea TV că o așteaptă pe Diana Șoșoacă înapoi în AUR, replica președintelui S.O.S. România a venit în această seară, tot la Realitatea. Astfel, Diana Șoșoacă i-a transmis lui George Simion să o aștepte înapoi în AUR până o îmbătrâni și a făcut acuzații dure la adresa președintelui AUR, punând în acest fel cruce oricărei alianțe între S.O.S. România și AUR.

Astfel, Diana Șoșoacă a amintit cum a fost dată afară din AUR pe 10 februarie 2021, la doar o lună după ce AUR a intrat în Parlament după declarația ei politică împotriva vaccinării obligatorii. Președintele S.O.S. România a mai spus că George Simion e disperat pentru că filialele AUR trec la S.O.S. România și are nevoie de ea pentru a mai intra o dată în Parlament, așa cum l-a ajutat să intre în Parlament și în 2020.

Diana Șoșoacă a mai declarat că Simion a jurat strâmb pe mormântul lui Avram Iancu de la Țebea că nu va trăda cauza naționalistă și a oferit câteva exemple de trădare din partea lui Simion: faptul că după alegeri s-a dus imediat să se consulte cu Vasile Dîncu, faptul că și-a luat notițe de la Victor Ponta, faptul că la mitingul din 2 octombrie 2022, invitați fiind de S.O.S. România să se alăture mitingului din Piața Victoriei, cei de la AUR i-au luat la bătaie pe reprezentanții partidului Dianei Șoșoacă, faptul că AUR nu a vrut să susțină proiectul de lege privind unirea României cu Republica Moldova depus în Parlament de președintele S.O.S. România, faptul că Simion s-a dus la Ambasada Israelului să acuze poporul român de antisemitism, să accepte predarea istoriei evreilor în România și schimbarea definiției antisemitismului.

Dar cel mai grav lucru pe care Diana Șoșoacă i l-a reproșat lui George Simion este faptul că liderul AUR a încercat să ascundă violul de la școala de vară și să dea vina pe fetița care era victimă, senatorul spunând că AUR face presiuni asupra poliției pentru a mușamaliza cazul.

Președintele S.O.S. România l-a trimis pe Simion să vândă poșeta Luis Vuitton a soției sale și banii să îi doneze celor din Crevedia, acolo unde ea a fost astăzi din nou prezentă la locuințele distruse de explozii pentru că S.O.S. România repară casele respective din banii donați de români în acest scop.

”AUR nu este partid de opoziție, nu mă pot uni cu niște oameni care vin și ne iau la bătaie când îi chemăm la mitinguri”, a mai spus Diana Șoșoacă. AUR nu își mai susține nici măcar propriile proiecte de legi, a mai atras atenția Diana Șoșoacă asupra degringoladei din AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.