Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă e de neoprit: s-a dus la Parchet cu informații noi despre explozia de la Crevedia

Facebook
Diana Sosoaca parchet

Diana Șoșoacă e de neoprit: s-a dus la Parchet cu informații noi despre explozia de la Crevedia

Senatorul Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a fost astăzi la Parchetul Militar și la Parchetul General pentru a prezenta dovezi noi în cazul exploziei de la Crevedia și pentru a lua apărarea familiei Lică, cei doi soți având dosar penal pentru că au mers să își ia actele din casa aflată lângă explozie doar pentru a-și putea prelua și îngropa părinții.

Diana Șoșoacă a luat atitudine și față de polițistul care l-a încătușat pe ginerele familiei Lică și a anunțat că va depune plângere împotriva lui Raed Arafat, ea aducând la cunoștință Parchetelor că s-au făcut presiuni asupra pompierilor ca să nu facă declarații referitoare la intervenția greșită a lui Arafat și la faptul că acesta ar fi aterizat cu elicopterul lângă locul unde erau depuși răniții în noaptea exploziei, punându-i astfel în pericol.

Președintele S.O.S. România a anunțat că a obținut de la Parchetul General dreptul familiei Lică de a-și înmormânta părinții decedați amândoi în explozia de la Crevedia.

”Am primit anunț de la AEP că putem strânge bani și în contul partidului pentru a-i sprijini pe cei de la Crevedia, iar donațiile trebuie să aibă menționarea: contribuție eveniment social Crevedia. Vor fi facturi pe toți banii, totul este transparent”, a anunțat Diana Șoșoacă în live pe facebook, așadar donațiile se vor strânge în contul partidului și de acolo se vor cumpăra cele necesare sătenilor din Crevedia.

Ea a făcut de asemenea un apel public ca un psiholog să își ofere servicii gratuite pentru cei afectați de explozie.

Președintele S.O.S. România se va deplasa astăzi iarăși la Crevedia să ducă ajutoarele pe care le-a strâns între timp pentru sătenii afectați de explozie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.