Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă șochează din nou: NATO confirmă poziția S.O.S. România în cazul dronei rusești

Facebook
Diana Sosoaca

Senatorul Diana Șoșoacă transmite un mesaj surprinzător: ea spune că NATO confirmă poziția S.O.S. România în cazul dronei și anume că ”nu a fost un atac intenţionat din partea Rusiei”

Diana Șoșoacă arată că ”încă de ieri, 6 septembrie, S.O.S. România a avertizat autoritățile române printr-un comunicat de presă că situația resturilor de dronă ajunse pe teritoriul nostru trebuie tratată cu calm, echilibru și obiectivitate pentru că drona ”nu a atacat România, ci, eventual, a fost deviată tocmai de loviturile antiaeriene ale Ucrainei”.

Ea aduce ca argument ceea ce a declarat astăzi, 7 septembrie,  în Parlamentul European, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg: „NATO nu are niciun indiciu că resturile de dronă găsite pe teritoriul României au fost cauzate de un atac intenţionat al Moscovei. Nu avem nicio informaţie care să indice un atac intenţionat din partea Rusiei, şi aşteptăm rezultatul investigaţiei aflate în desfăşurare” (declarația integrală AICI).

”Degeaba agită USR perspectivele implicării României în război, pentru că NATO le-a dat peste degete agitatorilor și a arătat că nu există motive de implicare în conflict din cauza resturilor unei drone care nu avea ca țintă România”, arată președintele S.O.S. România.

Diana Șoșoacă mai arată că, în timp ce inconștienții au cerut implicarea României în război sau au împins lucrurile în această direcție, la ordine externe, S.O.S. România a fost unicul partid care a îndemnat la echilibru și la luciditate, arătând care este realitatea și de ce nu trebuie puse paie pe un foc inventat de ucraineni și preluat de cozile lor de topor din USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.