Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă șochează din nou: Soțul meu este mort!

ziareromania.ro
Diana Silvestru Sosoaca

Silvestru Șoșoacă este un om mort pentru Diana Șoșoacă. Senatoarea spune că soțul nu poate să-i ia numele de Șoșoacă chiar dacă vor divorța.

Scandalul dintre Diana Șoșoacă și soțul ei, Silvestru Șoșoacă, e departe de a se termina. Silvestru a amenințat-o pe senatoare că va divorța de ea și îi va lua și numele.

„Un divorț poate dura și 7 ani, exact cât a durat căsătoria, depinde de avocat, poate să-l fac să țină și 10 ani, dar la final să i se ia și hainele pentru mizeriile pe care le face. Soțul meu s-a autodesființat pentru că asta se întâmplă cu grobienii. Nu este un om politic, nu am despre ce să vorbesc, soțul meu a murit, eu sunt văduvă", a spus Diana Șoșoacă.

Întrebată dacă îi va lua numele, senatoarea a răspuns: "Nu are cum, Șoșoacă sunt eu, un mort nu poate să-ți ia numele!", potrivit realitatea.net.

Ce spune legea

Scandalul dintre Silvestru Șoșoacă și Diana Șoșoacă este unul uriaș, iar cei doi sunt la un pas de divorț. Silvestru Șoșoacă a anunțat că după divorț îi va interzice actualei soții să îi mai poarte numele, iar Diana Șoșoacă va trebui să revină la numele de fată Diana Macovei.

„Eu am găsit-o Macovei. În urma divorțului va trece la Macovei, la numele de fată”, a spus soțul senatoarei.

Dacă instanța nu decide altfel sau dacă cei doi soți nu ajung la o înțelegere, atunci Diana Șoșoacă va fi nevoită să revină la numele de fată.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.