Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă: ‘Vom înființa și noi poliția cetățenilor români! Nu vă puneți cu mine!’

Inquam Photos/ Octav Ganea
Diana Sosoaca

Senatoarea Diana Șoșoacă a mers sâmbătă în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse în România. Ea a acuzat conducerea centrului de vaccinare din România că nu a gestionat potrivit întreaga campanie, și a lansat și avertismente, amenințând că are dovezi care-i pot face pe adversarii săi să dispară „din toate structurile politice”.

Vezi și: DOCUMENTUL Parlamentului European pentru comunicarea internă și externă: Cuvintele MAMĂ şi TATĂ sunt 'de evitat'

Cu această ocazie Diana Șoșoacă a făcut apel la nerespectarea restricțiilor pe motiv că acestea nu au nici o bază legală:

„Pentru aflarea adevărului, încetarea minciunii, aflarea crimelor din spitale, pentru încetarea crimelor din școli… Este o tentativă de omor masca aceea în timpul orelor de sport. Cum își permit să facă așa ceva?

”Domnu’ președinte să facă bine să vină aici, așa cum a venit în 2018, când s-a dat jos din jilț și a venit să vorbească la Universitate, alături de popor… Să vină domnul Iohannis să vorbească cu poporul român și cu singurul senator care e alături de oameni. Doamna doctor Groșan este un medic adevărat. Face exact ceea ce trebuie să facă un medic (…) Rapotările sunt mincinoase! N-au legătură cu adevărul! Restricțiile nu au bază legală! Încălcați restricțiile, pentru că vă spune asta un avocat și un senator!”

În ce privește legalitatea protestelor și amenințarea cu amenzile pentru încălcarea dispozițiilor în vigoare, senatorul Diana Șoșoacă a anunțat” Poliția Cetățenilor”:

”Vom înființa și noi poliția cetățenilor români! Nu vă puneți cu mine! Știu prea multe despre voi! Am prea multe dovezi împotriva voastră ca să nu vă clătinați și să nu dispăreți la un moment dat din toate structurile politice! Ați făcut tot ce ați putut ca să nu ajung acolo. Iată că am ajuns datorită poporului!”, a declarat Diana Șoșoacă în fața protestatarilor în Piața Victoriei.

Imagini de la protestele din...

Publicată de stiripesurse.ro pe Sâmbătă, 20 martie 2021

Proteste împotriva vaccinării obligatorii, în...

Publicată de stiripesurse.ro pe Sâmbătă, 20 martie 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.