Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Şoşoacă îl face praf pe George Simion: `Rușine hoțule, plagiatorule!`

combo
Diana Sosoaca George Simion

Senatorul Diana Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, a reacționat pe facebook la știrea care arată că George Simion își asumă meritele pentru răzgândirea Guvernului Ciolacu.

”Mincinosule! Trădătorule! Putoare parlamentară ce ești cu toate tinichelele tale! Meritul aparține oamenilor obișnuiți și Partidului S.O.S. România  care de o săptămână sunt în strada în fața primăriilor și prefecturilor! Nemernicule și mincinosule! Nu ți-e rușine să furi meritul altora, când taci ca o năpârcă politică?”, îl atacă dur Diana Șoșoacă pe liderul AUR.

Președintele S.O.S. România atrage atenția că ”în fiecare seara Partidul S.O.S: România a ieșit în Piața Victoriei și în fiecare județ în fața prefecturilor și primăriilor! Sunt singurul om politic care am fost în audienta la Ciolacu să îl fac să renunțe la măsuri! Am făcut interpelări și declarații politice, în timp ce tu ai tăcut jalnic pt că ai înțelegeri cu partidele parlamentare pt interesele tale politice!”, mai scrie Diana Șoșoacă.

Ea nu face economie de epitete cu privire la George Simion: ”Rușine hoțule, plagiatorule!

Eu am propus de zile în șir greva fiscala dându-mi propriul exemplu! Zeci de ore de live-uri și intervenții în plen, în timp ce talanga ta de tinichea a tăcut complice! Marș cu mizeriile tale ordinare! Rușine să iți fie pt trădarea poporului român!”, mai spune Diana Șoșoacă.

Ea îl acuză pe George Simion că a ”mințit oamenii și le-a furat banii!”:

”Le furi datele cu caracter personal și le dai instituțiilor! Le furi și le vinzi drepturile! Ți-ai bătut joc de naționalism! Tinicheaua ta nu are niciun merit pt nimic, decât pt trădare! Marș, Iudă! Să nu mai îndrăzneșți să deschizi gura și să furi meritele poporului român, Partidului S.O.S. România și ale Dianei Șoșoacă! Nerușinatule! Om fără caracter și fără profesie! Să nu te văd că voi reacționa exact ca în fața trădătorilor de țară! Hoților și trădătorilor de tinichea!”, și-a încheiat Diana Șoșoacă mesajul adresat liderului AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.