Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Şoşoacă lansează acuzații grave: în azilele groazei se fac experimente pe oameni

diana șoșoacă

Senatorul Diana Şoşoacă, preşedintele partidului S.O.S. România, a declarat că România e împânzită de azile de bătrâni conduse de „doctori Mengele” şi că se fac experimente medicale pe bătrâni.

Ea a dat exemplul spitalului de psihiatrie Grajduri din Iaşi, unde, spune senatorul, la subsol, oamenii sunt izolaţi şi se experimentează pe ei.

Diana Șoșoacă cere măsuri urgente pentru a salva oamenii supuși la experimente.

„Problema azilelor de bătrâni este foarte veche. Am avut clienţi care m-au rugat să le găsesc azile să îşi ducă părinţii sau să-şi ducă viaţa. Pe mulţi i-am refuzat. A existat un singur azil extraordinar, în Bucureşti, de stat. Este singurul azil în care am văzut respect faţă de oameni. Eu le-aş închide aproape pe toate, că nu se respectă absolut nimic. Este o problemă la nivel internaţional. Oamenii bătrâni sunt folosiţi pentru a primi fonduri. Aş vrea să-i întreb pe copiii care-şi duc bătrânii la azil, dacă aşa au făcut şi părinţii lor când i-au şters la fund şi i-au învăţat de mănânce? Azilele din România sunt afaceri mizerabile. Acestea au obligaţii, mai ales cu privire la sănătatea oamenilor”, a declarat senatoarea.

”De ce nu se duce nimeni, în Iaşi, la Spitalul de Psihiatrie Grajduri. Ştiţi că acolo se fac experimente pe oameni? Sunt oameni internaţi care au făcut probleme politicii româneşti, i-au închis cu forţa acolo. De ce nu descinde nimeni subsolul, acolo unde sunt anumite lucruri?”, a atras atenția președintele S.O.S. România.

Diana Șoșoacă a mai spus că în problema azilelor din România toţi încalcă legislaţia.

”Politicienii deţin aceste azile, se scurg enorm de mulţi bani, mai ales de la CAS. Sunt implicaţi primari şi primării, firme de catering. Unde aţi fost toţi până acum de nu aţi văzut lucrurile astea? De ce până acum nu s-a făcut vâlvă? Din 28 de oameni acuzaţi doar 4 au fost reţinuţi. Cum se poate aşa ceva? Natura umană s-a schimbat încât normalitatea este să vezi oameni distruşi şi să se scoată bani de pe urma bătrânilor. Aparţinătorii de câte ori îşi vizitează rudele aruncate în azile? Omul a ajuns să se folosească de om, de starea gravă în care se află mulţi oameni şi aceştia să fie doar suflete de pe urma cărora se câştigă bani”, a mai spus senatoarea.

Ea a mai spus că problema nu e doar în Ilfov şi Bucureşti pentru că toată ţara e împânzită de azile conduse de „dr. Mengele”.

”Multe azile fac experimente pe bătrâni. Câte cazuri sunt anchetate în momentul de faţă de Parchetul General? Voi când vă vizitaţi părinţii, bunicii? Eu cunosc oameni care de 6 luni nu s-au dus să-şi vadă mama. Bătrâni m-au sunat din azile şi mi-au cerut să îi scot de acolo că se fac experimente pe ei cu medicamente”, a adăugat președintele S.O.S. România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.