Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Şoşoacă TUNĂ şi FULGERĂ după amenda de o mie de lei primită la Iaşi - 'Voi cere SRI datele publice privind telefoane date de Arafat în acea seară'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Şoşoacă arată într-o intervenţie telefonică la România TV că va contesta amenda primită în luna februarie pentru prezenţa la o petrecere la Iaşi şi insinuează că Raed Arafat ar fi avut o formă de implicare în sancţionarea sa.

'Voi cere SRI să ofere datele publice privind telefoanele date de Raed Arafat în acea seară. Legislaţia în baza căreia am fost amendată este ilegală. Şi mă voi adresa în justiţie şi voi câştiga. Am mai făcut asta cu o amendă şi am câştigat. Ordinul este ilegal', a explicat demnitarul.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Şoşoacă a arătat că nu ar fi ilegal organizarea unei petreceri în spaţiul privat iar statul nu ar avea pârghiile legale pentru sancţionarea unei astfel de manifestaţii.

Totodată ea vorbit despre poliţişti şi posibilitatea acestora de a intra în locuinţa unei persoane. Ea precizează că ar fi ilegală pătrunderea poliţistului fără acordul expres al proprietarului locuinţei în casa locuinţa acestuia, dar că oamenii nu cunosc bine legea şi drepturile şi obligaţiile pe care le are poliţistul.

De aceea, explică ea, multe persoane au acceptat foarte uşor intrarea agenţilor în locuinţele lor. Ea atrage atenţia că refuzul permiterii agenţilor  să intre în locuinţe nu îi scuteşte pe proprietari de amendă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.