Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Diana: The Musical' și serialul 'Seinfeld' se numără între premierele lunii octombrie pe Netflix

netflix

Programul special „Diana: The Musical”, serialul „Seinfeld” şi reality-show-ul „Sex, Love & Goop” cu Gwyneth Paltrow se numără între premierele lunii octombrie pe Netflix.

Între numeroasele premiere ale lunii se regăseşte „Diana: The Musical”. Viaţa grandioasă şi în acelaşi timp tragică a prinţesei Diana este în lumina reflectoarelor în acest musical filmat înainte de premiera oficială pe Broadway.

„There's Someone Inside Your House”, bazat pe romanul omonim semnat de Stephanie Perkins, va avea premiera pe 6 octombrie.

Makani Young s-a mutat din Hawaii într-un orăşel liniştit din Nebraska pentru a locui împreună cu bunica ei şi pentru a termina liceul. Însă, în timp ce începe numărătoarea inversă până la absolvire, colegii ei de clasă sunt urmăriţi de un criminal hotărât să le dezvăluie cele mai întunecate secrete întregului oraş, terorizându-şi victimele în timp ce poartă măşti care reproduc întocmai chipurile lor. Makani, care are la rândul ei un trecut învăluit în mister, şi prietenii ei trebuie să descopere identitatea criminalului înainte de a deveni victimele acestuia.

Adaptat de Henry Gayden („Shazam!”), filmul este regizat de Patrick Brice („Creep”) şi îi are în distribuţie pe Sydney Park, Théodore Pellerin, Asjha Cooper, Dale Whibley, Jesse LaTourette, Diego Josef, Burkely Duffield, Sarah Dugdale, William MacDonald, Andrew Dunbar, Markian Tarasuik.

Pe 15 octombrie va fi lansat sezonul al treilea din „You”, în care Joe îşi creşte copilul alături de Love, dar cu inima părând să bată pentru altcineva. Din 22 octombrie, va putea fi vizionat al doilea sezon din „Locke & Key”, serial poliţist bazat pe benzile desenate semnate de Joe Hill & Gabriel Rodríguez.

Între noile producţii se numără „Maid”, serial despre o tânără mamă care îşi găseşte o slujbă de menajeră, pentru a-şi asigura traiul şi un viitor mai bun pentru ea şi fiica ei; „The Five Juanas”, în care cinci femei cu acelaşi semn din naştere vor să afle adevărul despre trecutul lor şi descoperă un întreg lanţ de minciuni întreţinute de un politician influent; „The Billion Dollar Code”, în care membri ai ART + COM se alătură actorilor şi membrilor echipei de filmare pentru a discuta dovezile şi parcursul cazului la tribunal; şi „Pretty Smart”, care o are în centru pe Chelsea, care descoperă că mai are de învăţat despre fericire când se mută cu sora ei exuberantă şi cei trei colegi de apartament ai ei, relatează News.ro.

Din 21 octombrie, va fi disponibil „Sex, Love & Goop”, reality-show în care mai multe cupluri caută să-şi îmbunătăţească viaţa intimă cu ajutorul lui Gwyneth Paltrow şi al unei întregi echipe de specialişti.

Lungmetrajul românesc „Întregalde”, regizat de Radu Muntean, care a avut premiera anul acesta în Quinzaine des Réalisateurs, secţiune paralelă Festivalului de la Cannes, serialul „The Office”, cu Steve Carell, filmul „Downton Abbey”, drama „No Country For Old Men”, de Joel şi Ethan Coen, cu Javier Bardem în rol principal, şi „Once Upon a Time in Hollywood” al lui Quentin Tarantino, cu Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt în distribuţie, se numără între titlurile licenţiate ce vor fi disponibile pe platformă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.