Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Tuşa, deputat PSD: 'Austeritatea Guvernului Boc va deveni un vis frumos în raport cu urmările iresponsabilităţii PNL'

"Adevărul e că nu și-au dorit nici un moment să guverneze țara. Și nici măcar nu s-au sfiit să o spună public. Tot ce și-au dorit a fost obținerea puterii și a funcțiilor și a scaunelor și a beneficiilor personale date de acestea", scrie deputata PSD Diana Tuşa pe Facebook, criticând dur intenţia PNL de a forţa alegeri anticipate şi instabilitate politică.

"De aceea sunt îngroziți de-a dreptul de alegerile la termen. Știu că într-un an de guvernare își vor arăta neputința, incompetența și lipsa totală a acelor oameni de valoare cu care îi păcăleau pe români. Nu vor mări nici salariile, nici pensiile și nici alocațiile! Nu vor construi niciun km de autostradă și niciun spital. Din România Educată vor rămâne doar ”tăierile de hârtii” și ”programele de citit 20 de minute pe zi” ale doamnei ministru. Copiii se vor duce tot la WC-urile din curte.

De aceea riscă orice, chiar și stabilitatea României, încalcă fără nicio perdea toate recomandările organismelor internaționale de care făceau - de altfel - mare caz acum un an! Nimic de care să țină cont, nu tu reguli, nu tu obligații internaționale. De bun simț n-are sens să vorbim...

Dacă moțiunea de cenzură va trece, vom avea 4 luni de zile în care Guvernul României, chiar să vrea, nu va putea face nimic. Nu investiții în infrastructură sau spitale, nu reformele anunțate cu atâta tam-tam. Nici măcar programele pe care PSD – așa hulit cum e el! – le pusese pe picioare, nu se vor mai derula. Le-au oprit, fără să pună nimic în loc. Doar împrumuturile pe umerii românilor care produc ceva în țara asta vor urca la cer. Și euro, cel mai probabil. Și facturile de utilități și servicii. Și tot ceea ce românul trebuie să achite sau să cumpere lună de lună! Cu aceeași valoare a veniturilor (salarii, pensii) pe care PSD – așa hulit cum e el! - le-a majorat însă cât a fost la guvernare.

În ultimii 30 de ani de existență a României democratice cred că acesta este cel mai mare gest de iresponsabilitate politică. Austeritatea guvernului Boc, tăierile de salarii de pe vremea lui, vor deveni un vis frumos! În raport cu urmările pe care iresponsabilitatea PNL și a Președintelui, lipsa totală de empatie față de viața de zi cu zi a românului, le vor produce!

În fața acestui monument de iresponsabilitate și egoism este nevoie de oameni politici responsabili și raționali. Sper ca genul acesta de oameni să mai existe în politica românească...", mai scrie deputata.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.