Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dică: Alibec va fi în lot pentru meciul cu Craiova; Mă bucur pentru Ianis Stoica, are o viteză în plus faţă de Pompilică şi o tehnică mai bună

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, miercuri seară, după calificarea Stelei în optimile de finală ale Cupei României, că Denis Alibec se antrenează de luni cu echipa şi va fi în lot pentru următorul meci din Liga I. Dică s-a declarat bucuros pentru Ianis Stoica, fiul lui Pompiliu Stoica, care a debutat la vârsta de 14 ani în meciul cu Sănătatea Cluj şi a marcat un gol.

"De luni, Denis s-a antrenat cu echipa. Am avut o discuţie cu el şi am stabilit să nu facă deplasarea la Cluj. Va fi în lot pentru meciul cu Craiova", a spus Dică la Telekom Sport.

Nicolae Dică a mai afirmat în conferinţa de presă de după partida de la Cluj-Napoca, că se bucură că jucătorii săi au tratat meciul foarte serios. "Am reuşit să debutez şi câţiva copii, au arătat curaj la acest joc, mă bucur pentru ei. Ianis Stoica are 14 ani, mă bucur pentru el, el trebuie să înţeleagă că nu e decât un început şi pentru el şi pentru ceilalţi. Sunt diferiţi, joacă şi un post diferit faţă de tatăl lui. Are o viteză în plus faţă de Pompilică, are şi o tehnică mai bună. Este un jucător de viiitor", a afirmat Dică.

Steaua a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 6-1, echipa Sănătatea Cluj, într-un meci din 16-imile de finală ale Cupei României, şi s-a calificat în optimile competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Dennis Man '17, '22 (penalti), Daniel Benzar '32, William de Amorim '44, Vlad Achim '58 şi Ianis Stoica '90+2. Pentru Sănătatea Cluj a înscris Emanuel Negru '83.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.