Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dică după ce Alibec a avut o ieşire nervoasă la Voluntari: Acest comportament nu este al unui jucător profesionist

www.agerpres.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul echipei Steaua, Nicolae Dică, a declarat după meciul cu FC Voluntari, scor 0-0, la care Denis Alibec a avut o ieşire nervoasă după înlocuire şi a lovit uşa de acces la vestiare, că acest comportament nu este unul de jucător profesionist şi că va discuta cu atacantul.

"Întrebaţi-l pe el de ce are aceste ieşiri. Voi avea o discuţie cu el şi voi vedea ce se va întâmlpa. Este clar că trece printr-un omment greu, nu marchează, dar noi avem încredere în el. Însă acest comportament nu este al unui jucător profesionist", a spus Dică la Digi Sport.

Nicolae Dică a menţionat că este supărat că Steaua nu s-a impus în meciul cu Voluntari, însă a subliniat că echipa sa a avut multe ocazii. "Am făcut un joc bun în multe momente, ne-am creat multe ocazii, dar am suferit în ultimii 30 de metri. Au avut şi ei pe final două ocazii de a marca, dar noi am avut mult mai multe ocazii de a marca", a adăugat tehnicianul.

Steaua a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I. La oaspeţi, după ce a fost scos din joc, Denis Alibec nu s-a dus la banca de rezerve, ci a plecat direct la vestiare. El a lovit nervos cu piciorul uşa de acces la vestiare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.