Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dică: Ne aşteaptă o partidă foarte grea cu CFR Cluj

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că partida cu CFR Cluj, contând pentru etapa a opta a Ligii I, va fi una foarte dificilă, având în vedere calităţile campioanei României.

“Întâlnim campioana României, o echipă foarte bună, cu jucători cu experienţă, agresivă pe teren propriu. Chiar dacă şi ei au ratat calificarea în grupele cupelor europene consider că este în continuare o echipă bună şi ne aşteaptă o partidă foarte grea. Este important că suntem ca mâine seară să facem o partidă bună şi să luăm cele trei puncte. Sper să câştigăm, să fim echipa care deschide scorul”, a spus Dică.

El consideră că stabilitatea în ceea ce priveşte conducerea tehnică a unei echipe este importantă. “Întotdeauna când un antrenor stă cât mai mult la echipă este un lucru pozitiv pentru jucători şi pentru club”.

Dică a precizat că şi-ar dorit ca Gnohere să fie cel care decide meciul de la Cluj-Napoca. “Mi-aş dori ca Bizonul să fie cel care decide meciul mâine, dar într-adevăr Ţucudean este un atacant bun, un jucător important al celor de la CFR Cluj. Cei de la CFR Cluj au o echipă cu jucători cu experienţă, care pot face diferenţa de la mijlocului terenului în sus”.

Nicolae Dică a vorbit şi despre Mihai Pintilii, jucător indisponibil din cauza unei accidentări. “Pintilii este un juctor foarte important pentru noi, din păcate el va lipsi o perioadă mai lungă. Noi suntem alături de el, ne dorim să îşi revină cât mai repede”, a afirmat tehnicianul.

Dică este de părere că Ianis Hagi, de la FC Viitorul, poate deveni unul dintre cei mai buni fotbalişti români. “Ianis Hagi are calităţi foarte bune, este un jucător de viitor, este pe un drum bun, a prins încredere în el şi poate să devină unul dintre cei mai buni jucători români. Dacă va ajunge la Steaua? Nu ştiu ce să vă spun, vom vedea pe viitor”.

Antrenorul FCSB a mai declarat că este bine ca titlul să fie dorit de mai multe echipe şi consideră că lupta se va da între echipa sa, Universitatea Craiova, FC Viitorul, CFR Cluj, Sepsi şi Dinamo. “Foarte bine că îşi doresc cei de la Sepsi să câştige campionatul, sunt o echipă care a început foarte bine campionatul. Cu cât îşi doresc mai multe echipe cu atât este mai bun campionatul”.

Meciul CFR Cluj – FCSB, din etapa a opta a Ligii I, este programat duminică, la ora 21.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.