Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Didier Deschamps a decis portarul numărul unu al Franței, după retragerea lui Hugo Lloris

dailymail.co.uk
Didier deschamps

Mike Maignan va fi portarul numărul unu al Franței, după retragerea căpitanului Hugo Lloris după Cupa Mondială, a anunțat luni selecționerul Didier Deschamps, care nu și-a desemnat încă noul căpitan.

Lloris s-a retras din fotbalul internațional după ce Les Bleus au pierdut finala Cupei Mondiale împotriva Argentinei în decembrie anul trecut, lăsând vacante atât postul de portar titular, cât și banderola de căpitan.

"Portarul numărul unu va fi Mike Maignan. Voi avea o discuție cu el. Va exista o ierarhie", a declarat Deschamps, care i-a convocat și pe Alphonse Areola și Brice Samba, într-o conferință de presă înaintea meciului de vineri cu Olanda, din preliminariile Euro 2024, de pe Stade de France, după cum relatează Reuters.

Maignan, 27 de ani, jucătorul lui AC Milan, a lipsit de la Cupa Mondială din cauza unei accidentări, în timp ce Samba, de la RC Lens, a fost convocat pentru prima dată.

Cu toate acestea, Deschamps nu a spus cine va purta banderola de căpitan, în contextul în care se discută dacă Kylian Mbappe, căpitanul lui Paris St Germain în absența lui Marquinhos, accidentat, să fie cel care va conduce echipa după Lloris.

"Voi lua o decizie în zilele următoare", a spus Didier Deschamps.

"Va exista o nouă distribuție a conducerii. Printre cei 23 de jucători, va exista un căpitan și un vicecăpitan. Este ceva ce trebuie să se întâmple în mod natural. Se va merge întotdeauna în direcția echipei, având în vedere interesul echipei".

Franța face parte din Grupa B, alături de Olanda, Gibraltar, Grecia și Irlanda, pe care o va înfrunta la Dublin, pe 27 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.