Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Didier Deschamps, actualul selecționer al echipei naționale a Franței, l-a prezentat pe Zinedine Zidane ca fiind succesorul său

dailymail.co.uk
Didier deschamps

Didier Deschamps, actualul selecționer al echipei naționale a Franței, a declarat că succesorul său ar putea fi Zinedine Zidane, în prezent antrenor la Real Madrid, potrivit Mediafax.

"Următorul antrenor ar putea fi Zizou (n.r. - Zinedine Zidane). Mai devreme sau mai târziu, el va fi. Când ești antrenor, nu există o limită de vârstă. Depinzi doar de rezultate", a declarat Deschamps, într-un interviu acordat Le Monde.

Citește și: SURSE - PLANURILE lui Ciolacu pentru Congresul PSD

La 10 decembrie, Didier Deschamps (51 de ani) și-a prelungit contractul cu naționala Franței până în 2022. El ocupă această funcție din vara anului 2012. Cea mai mare performanţă a tehnicianului este legată de cucerirea Campionatului Mondial din 2018, care s-a disputat în Rusia. La ediţia din 2014, francezii au ajuns până sferturile de finală, în timp ce la Campionatul European din 2016, disputat pe teren propriu, Deschamps a obţinut locul secund, după ce a pierdut finala contra Portugaliei, scor 0-1.

Zinedine Zidane (47 de ani), campion mondial cu Franța în 1998, a avut parte de un început excelent de carieră în antrenorat, câștigând numeroase trofee, precum trei Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei și un titlu în Spania, toate cu Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.