Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diego Armando Maradona și-a ales antrenorul favorit - Jose Mourinho este mai bun decât Guardiola

www.agerpres.ro
statuie Maradona India

Diego Armando Maradona nu a stat pe gânduri când a fost întrebat de jurnaliștii publicației din Spania, Marca, despre diferența dintre tehnicianul portughez ,Jose Mourinho, și antrenorul catalan, Pep Guardiola.

"Pentru mine, fără urmă de îndoială, Mou (n.red. - Jose Mourinho) este mai bun decât Guordiola. Eu îl felicit pe Guardiola pentru că a știut să profite de ce a lăsat Johan Cruyff. Am mai spus și înainte, tiki taka nu a fost inventată de Pep. Tiki taka a fost a lui "Flaco" (n.red. - Slăbuțul) Cruyff. Doar că Pep are acum posibilitatea să-l aleagă și să-l aducă pe cel mai bun jucător din lume. Așa este mult mai ușoară tiki taka", a spus Maradona, potrivit marca.com.

Întrebat dacă echipa pregătită de Guardiola, Manchester City, poate câștiga Liga Campionilor, fostul mijlocaș agentinian a spus: "Da, poate câștiga. Este mai mult decât evident că Guardiola înțelege meciurile mai bine decât reușesc alții, însă după pierde cu 3-0.

Kun (n.red. - Sergio Aguero) poate câștiga Liga Campionilor, dar le-am spus jucătorilor din Argentina că într-adevăr este o competiție frumoasă, dar argentinienii trebuie să facă un singur lucru: să se unească și să lupte pentru Campionatul Mondial, nu pentru Ligă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.