Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diego Godin pleacă de la Atletico Mineiro pe cale amiabilă

Diego Godin

Diego Godin, căpitanul selecţionatei uruguayene de fotbal, şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu clubul brazilian Atletico Mineiro la care se afla din luna ianuarie, urmând să-şi continue cariera în Argentina, cel puţin până la Cupa Mondială din 2022, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Atletico şi @diegogodin au convenit rezilierea contractului pe cale amiabilă", a anunţat, luni, pe Twitter clubul din Belo Horizonte.

"Plec cu satisfacţia de a fi dat întotdeauna cel mai bine din mine în fiecare moment, cu un mare profesionalism, şi de a fi respectat toate aceste persoane pe care nu le voi uita niciodată", a declarat jucătorul în vârstă de 36 de ani într-un mesaj pe reţelele de socializare.

Godin, care ar putea juca în campionatul Argentinei până la Cupa Mondială din 2022 (21 noiembrie-18 decembrie), a patra la care va participa alături de alte legende uruguayene precum Luis Suarez şi Edinson Cavani, părăseşte Brazilia cu o statistică modestă (nouă meciuri disputate în şase luni), în special din cauza accidentărilor şi a lipsei de formă.

Fostul fundaş emblematic al lui Atletico Madrid, cu care a câştigat campionatul Spaniei 2014 şi două trofee în Europa League (2012 şi 2018), şi-a mai adăugat totuşi un trofeu în palmares, Supercupa Braziliei în luna februarie, după victoria cu Flamengo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.