Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diego Maradona, atac dur la adresa selecţionerului Argentinei, Jorge Sampaoli: L-a numit şarlatan

Diego Maradona

Legendarul Diego Maradona l-a criticat dur marți pe selecționerul naționalei de fotbal a Argentinei, Jorge Sampaoli, pe care l-a numit "șarlatan", în ciuda calificării echipei "albiceleste" la Cupa Mondială 2018, scrie AFP. "Mie nu mi-au plăcut niciodată șarlatanii", a afirmat căpitanul campionilor mondiali din 1986 în ediția de marți a ziarului argentinian Clarin.

"N-am uitat că atunci când eram în Croația să asist la finala Cupei Davis (la sfârșitul lui noiembrie 2016 — n. r), Sampaoli m-a sunat ca să realizăm împreună un proiect la FC Sevilla. Când a fost chemat la națională, m-a uitat cu desăvârșire. Eu nu voi merge niciodată alături de oameni falși, mediocri și care se cred mai importanți decât sunt în realitate", a spus Maradona, fost selecționer al Argentinei între 2008 și 2010, conform Agerpres.

Fostul număr 10 a criticat mai cu seamă alegerile lui Sampaoli pentru ultimul meci din preliminariile Mondialului 2018, victoria cu 3-1 de pe terenul Ecuadorului, din 11 octombrie. "L-au luat pe (Mauro) Icardo care avea o ruptură sau o întindere, în locul lui (Gonzalo) Higuain ce a dat mereu goluri. Da, 'Pipa' (Higuain) a dat și el rateuri, dar întotdeauna răspunde prezent. Nu poți să nu-l treci pe listă pe Kun Aguero", a spus el.

Sergio "Kun" Aguero, ginerele lui Maradona, a revenit pe listă pentru amicalul de pe 11 noiembrie împotriva Rusiei. Cu puțin înaintea meciului decisiv cu Ecuadorul, el a fost victima unui accident de mașină în Olanda. "Nu e niciun jucător care să-l înțeleagă pe Messi, cel mai aproape e tot Kun. (Paulo) Dybala este un jucător mare, dar e croit pe alt tipar. Joacă la fel în Italia, în timp ce la națională trebuie să-ți arăți tehnica, nu să fii un atlet", a spus Maradona despre tânărul atacant al lui Juventus Torino. Maradona, care luni a împlinit 57 de ani, a mărturisit că "nu regretă nimic".

"N-am omorât pe nimeni. Singur mi-am făcut rău. N-am târât pe nimeni după mine. Am căzut, m-am ridicat și am căzut din nou și m-am ridicat iar, datorită dragostei fiicelor mele. Sunt viu și mă trezesc în fiecare zi ca să muncesc", a afirmat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.