Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diego Maradona părăsește Club de Gimnasia La Plata

diego maradona

Diego Maradona (59 de ani) este foarte aproape de plecarea de la Club de Gimnasia La Plata. Din relatările unui om din interiorul clubului, problemele ar fi unele între antrenor și președintele Gabriel Pellegrino, potrivit Mediafax.

Maradona pare foarte numulțumit de cele întâmplate și va rezilia contractul cu gruparea din Argentina în scurt timp. Cel care a vorbit despre aceste probleme interne este Rocio Oliva, care ocupă o funcție oficială la echipa feminină a clubului Gimnasia. ”Diego Maradona este genul acesta de om, care spune: 'Am venit cu voi, voi pleca alături de voi'.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Va pleca de la Gimnasia aproape sigur. Preşedintele Pellegrino a fost singurul care l-a chemat să antreneze.” , a declarat Rocio Oliva, director sportiv ale echipei de fotbal feminin Gimnasia, pentru Fox Sports.

Maradona a fost numit antrenorul celor de la Club de Gimnasia La Plata la începutul lunii septembrie. Rezultatele nu au fost cele mai bune, iar în mandatul său s-au înregistrat un succes și patru îngrângeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.