Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diego Schwartzman şi Carlos Alcaraz vor juca finala turneului ATP de la Rio de Janeiro

antena3.ro
tenis

Argentinianul Diego Schwartzman, locul 14 ATP şi cap de serie numărul 3, şi spaniolul Carlos Alcaraz, locul 29 ATP şi cap de serie numărul 7, s-au calificat în finala turneului ATP 500 de la Rio de Janeiro, conform news.ro.

Schwartzman l-a învins, în semifinale, cu scorul de 7-6 (4), 6-3, pe compatriotul său Francisco Cerundolo, locul 100 ATP, după un meci de două ore şi trei minute.

Carlos Alcaraz a trecut, în aceeaşi fază, cu scorul de 6-2, 7-5, pe italianul Fabio Fognini, locul 38 ATP, după un meci care a durat o oră şi 45 de minute.

În sferturi, spaniolul de 18 ani l-a învins, cu scorul de 6-2, 2-6, 6-2, pe italianul Matteo Berretini, locul 6 ATP şi cap de serie numărul 1, după două ore şi două minute de joc.

Alcaraz a jucat ambele meciuri sâmbătă, programul fiind afectat de ploaie în această săptămână.

Pentru jucătorul iberic, aceasta este prima finală de 500 de puncte pe care o joacă. El are un trofeu, la Umag, cucerit anul trecut.

Schwartzman s-a mai impus la Rio de Janeiro în 2018. El mai are trei titluri în palmares. Anul acesta, argentinianul a mai fost finalist la Buenos Aires, dar a fost învins de norvegianul Casper Ruud. De nouă ori a mai ajuns el în ultimul act, în afara celor patru titluri obţinute.

Câştigătorul turneului va primi un premiu de 317.400 de dolari şi 500 de puncte ATP, iar învinsul din ultimul act, 169.985 de dolari şi 300 de puncte ATP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.