Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diego Simeone a încercat să-l convingă pe Messi să vină la Atletico Madrid

www.independent.co.uk
Diego Simeone

Antrenorul echipei spaniole de fotbal Atletico Madrid, Diego Simeone, a dezvăluit că a încercat să se folosească de influenţa uruguayanului Luis Suarez pentru a-l convinge pe Lionel Messi să vină la Madrid, după despărţirea argentinianului de Barcelona, în luna august, transmite EFE.

''Când s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Barcelona, cu tot respectul evident pentru Leo nu l-am sunat, dar l-am sunat pe Luis să-l întrebe... 'Luis, ascultă-mă. Ce mai face? Este dispus? Există o posibilitate cât de mică?' ... Imaginaţi-vă că putea veni la Atletico Madrid'', a declarat ''El Cholo'' pentru ziarul argentinian Ole.

Iluzia lui Simeone a durat circa trei ore, pentru că PSG, club obsedat de acest transfer, conform tehnicianului argentinian, a pus pe masă o ofertă cu care Messi a fost de acord.

''Adevărul este că nu au existat asemenea situaţii, el a fost mereu la Barcelona, eu mereu la Atletico, iar la echipa naţională nu am fost în acelaşi timp. Unde trebuie să joace Messi? Într-o echipă care vrea să câştige, într-o echipă care ştie ce trebuie să facă pentru a câştiga'', a adăugat Simeone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.