Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diego Simeone a suprins după meciul cu Manchester City din Liga Campionilor: Este un rezultat slab pentru că am pierdut cu 1-0 când noi voiam să câştigăm

www.independent.co.uk
Diego Simeone

Antrenorul Diego Simeone a suprins după meciul cu Manchester City din Liga Campionilor, în care Atletico Madrid a jucat ultra-defensiv, cu două rânduri de câte cinci jucători, afirmând că, de fapt, formaţia lui îşi propusese să câştige partida de pe Etihad Stadium, conform news.ro.

"Este un rezultat slab pentru că am pierdut cu 1-0 când noi voiam să câştigăm. Este clar că jucam cu un adversar extraordinar. Cifrele vorbesc de la sine, numărul de goluri pe care le marchează acasă, jocul lor foarte dinamic, cu mulţi jucători în atac, care evoluează într-un mod plăcut de urmărit... Noi am jucat cu armele noatre. A fost un efort colectiv masiv. În repriza secundă, am fi putut probabil ataca mai bine la câteva contraatacuri. Am suferit, vom merge la Madrid şi va fi la fel pentru că ei vor juca la fel, iar noi ne vom folosi în continuare armele noastre pentru a ne califica. Vom vedea dacă vom putea avea un pic mai mult mingea, dacă vom putea să mişcăm balonul mai repede şi să creăm mai multe dificultăţi adversarului. Va trebui să rămânem calmi, umili şi să depunem efort, dar încă avem şansele noastre în această confruntare", a declarat Simeone, potrivit AFP.

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia Atletico Madrid, în manşa I a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 13 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.