Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diego Simeone speră ca într-o zi să pregătească naţionala Argentinei

www.independent.co.uk
Diego Simeone

Antrenorul argentinian al echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, şi-a reiterat interesul de a pregăti într-o zi prima reprezentativă a ţării sale, scrie dpa, potrivit Agerpres.

Vorbind marţi cu fostul său coechipier de la naţională Sergio Goycochea, într-un interviu video organizat de Federaţia argentiniană de fotbal (AFA), Simeone a spus, referindu-se la acest aspect: ''Totul la momentul potrivit şi la locul potrivit''.

''Nu am nicio îndoială că într-un anumit moment, dacă va exista situaţia, să am această oportunitate'', a menţionat tehnicianul madrilenilor.

Solicitat să facă o comparaţie între Diego Maradona şi Lionel Messi, Simeone a afirmat: '''Sunt diferiţi. Unul este o maşină de goluri. Am suferit din cauza lui de-a lungul anilor. Celălalt este întruchiparea fotbalului argentinian. Mai recent se pare că Messi a ieşit din cochilia lui. Diego nu a avut niciodată o problemă cu asta. Puteau juca împreună''.

Citește și: Înregistrare explozivă! Raed Arafat somează firma care a câștigat contractul de 600 de milioane de euro în fața lui Deltamed

Întrebat dacă portughezul Cristiano Ronaldo ar putea fi alături de cei doi, Simeone a spus că problemele ar apărea în altă parte. ''Mereu am afirmat că dacă cineva nu aleargă nu-i o problemă. Dacă doi jucători însă nu aleargă, atunci da, apare o problemă. Ei bine, dacă trei nu aleargă, atunci va fi imposibil de jucat'', a arătat Diego Simeone.

Luna trecută, fostul internaţional argentinian Juan Sebastian Veron se declara convins că fostul său coechipier Diego Simeone va antrena într-o zi selecţionata Albiceleste.

Veron, cu 73 selecţii şi 9 goluri pentru Argentina, fost jucător la Lazio, Manchester United şi Chelsea, considera că tehnicianul de 49 ani, un excelent motivator şi fin tactician, s-ar potrivi perfect pe banca tehnică a selecţionatei sud-americane.

Simeone antrenează Atletico Madrid din 2011 şi a condus echipa la două succese în Europa League, la un titlu în Cupa Regelui, Supercupa Spaniei, Supercupa UEFA, plus două finale jucate în Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.