Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Digi 24 scoate din grilă ’Pastila de limbă’ realizată de Radu Paraschivescu - Care ar fi explicațiile

www.digi24.ro
logo Digi 24

Rubricile realizate de scriitorul Radu Paraschivescu la Digi 24 au fost scoase din grila postului de știri. Este vorba de "Pastila de limbă" și de "Dă-te la o carte", care aveau o frecvență săptămânală, scrie paginademedia.ro.

Scriitorul Radu Paraschivescu a declarat, pentru Paginademedia.ro, că a fost anunțat, ieri, de către oficialii postului TV, că nu se va mai regăsi pe post, chiar dacă sunt deja ediții filmate în avans.

Citește și: Klaus Iohannis face praf Guvernul! Reacție după decizia zilei

Ce explicații i-au fost date?

Radu Paraschivescu, pentru Paginademedia.ro:

"Motivul este că nu ar mai fi bani pentru aceste producții. Un alt motiv este faptul că emisiunile sunt prea scurte ca să poată fi legate de o campanie."

Radu Paraschivescu a înregistrat, deja, pastilele pentru luna martie: cinci ediții "Dă-te la o carte" și trei "Pastila de limbă". Acestea nu vor fi, însă, pe post, a declarat el.

În afară de cele două emisiuni, Radu Paraschivescu mai colaborează cu DigiSport, cu Digi FM (este prezent în matinalul de joi) și cu site-ul Digi 24 (unde semnează săptămânal). "'Aceste colaborări vor continua", a previzat Paraschivescu pentru Paginademedia.ro.

Scriitorul a scris pe Facebook că i s-a propus varianta de a realiza "pro bono" cele două pastile. "Ca o fiara arghirofilă, am refuzat", a notat Paraschivescu.

„Iertare pentru lipsa unor diacritice. După aproape cinci ani, “Pastila de limba” și “Da-te la o carte” ies din grila postului Digi 24. Fie-le amintirea pastelata. Le mulțumesc tuturor celor le-au urmărit și mi-au dat sugestii. Cavalereste, conducerea m-a anunțat ca edițiile filmate pentru martie, opt la număr, nu vor fi plătite. Cu aceeași eleganta, mi s-a propus sa lucrez pro bono. Ca o fiara arghirofila, am refuzat.”

Paginademedia.ro a scris, ieri, despre situația incertă a emisiunilor realizate de Radu Paraschivescu, dar și a altor producții. Detalii, aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.