Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT a confiscat 4,5 kilograme de heronină

droguri

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au destructurat un grup infracţional organizat specializat în traficul internaţional de droguri de mare risc pe relaţia Turcia – Albania – Italia via Bulgaria - România reuşind capturarea cantității totale de 4,5 kilograme heroină.

Miercuri, 25 martie,  s-a efectuat o acţiune de prindere în flagrant a doi cetăţeni sârbi, de origine albaneză, care transportau disimulat într-un autoturism cantitatea de 4,5 kilograme heroină, valoarea de piaţă fiind de aproximativ 250.000 euro.

Având în vedere gradul ridicat de puritate al heroinei suspecţii urmau să o amestece cu substanţe compatibile în vederea comercializării.

Procurorii D.I.I.C.O.T -Serviciul Teritorial Timişoara au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de cele doua persoane urmând a fi solicitată instanţei arestarea preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Operaţiuni Speciale Timişoara şi Serviciul Român de Informaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.