Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT a deschis DOSAR PENAL în cazul arhivei SIPA

arhiva dosare

DIICOT a deschis un dosar penal in rem în cazul arhivei SIPA! Direcția a deschis un dosar in rem pentru divulgarea informaţiilor secrete de stat și neglijență in serviciu pentru documentele dispărute din arhiva serviciului secret al Ministerului Justiției, în urma plângerii depuse de judecătorul Cristi Danileţ, în legătură cu informaţiile apărute într-un articol în Evenimentul Zilei în care se spunea că din arhiva SIPA ar fi fost copiate şi distruse dosare ale unor magistraţi.

Citește și: TOPLESS Alexandra Stan și-a arătat SÂNII pe plajă / FOTO HOT

Astfel, procurorii au demarat cercetările după ce în presă au fost publicate documente secrete referitoare la arhiva SIPA, documente pentru care Ministerul de Justiție încă așteaptă publicarea în Monitorul Oficial a Hotărârii de Guvern referitoare la desecretizarea arhivei SIPA. Plângerea judecătorului Cristi Dănileț a fost făcută a Parchetul General, însă ea a fost declinată spre competența procurorilor de la DIICOT.

”Depinde până unde va merge ancheta DIICOT. Dacă se intră în profunzime, va fi desecretizat raportul Predoiu-Chiuariu, e posibil să se facă ceva bun. Dacă nu, e apă de ploaie. Nu am fost citat la DIICOT. O anchetă care să verifice doar de ce am publicat noi documentul va fi de râsul curcilor.”, a declarat Dan Andronic la Antena 3.

Citește și: A folosit ȘASE surori drept SCLAVE SEXUALE: Fetele i-au fost date chiar de către PĂRINȚII lor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.