Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT a descins acasă la un politician USR - Percheziții și bani confiscați într-un dosar de contrabandă

diicot

DIICOT anunța în urmă cu două săptămâni 40 de percheziții în județul Bistrița-Năsăud. Vizat era un grup infracțional compus din 16 persoane, specializat în contrabandă cu țigări aduse din Ucraina. Liderul grupului este ucrainean și aducea în România țigările în paleți cu peleți și material lemnos.

Potrivit bistriteanul.ro, una dintre percheziții a avut loc la locuința consilierul local USR Alexandra Boldiș. Din casa acesteia s-a confiscat o sumă mare de bani, iar soțul său a fost dus la audieri.

Chiar liderul USR, deputatul Lorant Sas a recunoscut asta, în cadrul conferinței de presă de vineri, 25 iunie: „Despre colega noastră de la Rodna știu doar că a fost în acele descinderi domiciliare de acum 10 zile. Știu de la ea, am sunat-o, am întrebat-o ce s-a întâmplat. Mi-a spus că nu s-a găsit nimic la percheziție. S-au ridicat banii care s-au găsit în domiciliu și soțul dânsei a fost chemat sau dus la audieri. Așteptăm să vedem dacă există vreo incriminare”, a declarat Lorant Sas.

Reporterii bistrițeanul.ro au contactat-o pe Alexandra Boldiș, care a recunoscut că i-a fost percheziționată locuința. Dar și că soțul său a fost dus la audieri:

„Nu-s cercetată absolut deloc. Nu știu dacă-i voie să dăm din dosar. Noi nu avem nicio treabă. Pe soțu` l-o luat pentru că așa era și o trebuit să ia un membru și atâta și noi nimic. Nu s-a aflat nimic. O sumă de bani a fost luată pentru că așa e normal să iei dacă se găsește în casă. Am dat la avocat tot ce trebuie. Cei vinovați plătesc dup-aia pentru calomnie și pătarea imaginei. Eu nu îs. Soțu` îi pus pentru că așa o venit să caute pe cineva. Nu s-o aflat, merge dosarul mai departe”, a declarat consilierul USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.