Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT, captură impresionantă de droguri. Traficantul, arestat preventiv

arest

La data de 17.12.2017  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată ş ta i Terorism – Biroul Teritorial Vaslui  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Maftei Velu Cornel pentru săvârşirea infracţiunilor  de trafic de droguri de risc, cultivare și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu.

Imagini - versiunea pentru download

În cauză  există suspiciunea rezonabilă că, în cursul anului 2017, inculpatul Maftei Velu Cornel a comercializat droguri sub formă de cannabis către diverse persoane.

Citeşte şi: Ion Ţiriac, mutare de ULTIM MOMENT împotriva BNR: 'Începem procesul...'

În urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat că inculpatul Maftei Velu Cornel a iniţiat o cultură de cannabis, în locuința din raza comuna Epureni, județul Vaslui, unde acesta locuiește fără forme legale.  Inculpatul a plantat cannabis atât în locuință, cât și în grădină, unde și-a amenajat un solar, iar din cannabisul recoltat a consumat sau a distribuit altor persoane.

La data de 17 decembrie 2017,  procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui au efectuat 4 percheziții domiciliare (trei pe raza comunei Epureni şi una în municipiul Bârlad). În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate 2 telefoane mobile, 4 cartele telefonice, bani, două cântare electronice şi obiecte folosite în laboratorul improvizat.

De asemenea, a fost ridicată o cantitate de aproximativ 20 kg substanţă vegetală de culoare verde, precum şi mai multe seminţe, susceptibile a avea efecte psihoactive, acestea urmând a fi expertizate.

Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul I.G.P.R.

Citeşte şi: Magistraţii au IESIT ÎN STRADĂ împotriva Legilor Justiţiei. Se pregătesc proteste de amploare şi în Capitală - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.