Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT efectuează 37 de percheziții , într-un dosar de evaziune fiscală

diicot

Nu mai puțin de 37 de percheziții au loc în această dimineață, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, în care ar fi implicat și afaceristul Nelu Iordache și firma acestuia, Romstrade.

Perchezițiile au loc în București, Ilfov, Pitești, Galați, Călărași și Giurgiu. Potrivit unor surse judiciare, Nelu Iordache urmează să fie audiat la sediul DIICOT.

„Din primele informații ar fi rezultat că, începând cu 2011, firma City Cons SRL cumpăra de la persoane vătămate mari cantități de piatră sau alte bunuri, introducând la plată file CEC fără acoperire. Mărfurile și serviciile astfel achiziționate erau livrate, au precizat sursele citate, către diverși beneficiari, în special Impresa Pizzarotti și SC Romstrade SRL, prin intermediul altor două firme, la prețuri mult mai mici decât cele de achiziție, în condițiile în care între City Cons SRL și cele două firme intermediare nu existau relații comerciale. Prejudiciul în acest caz s-ar ridica la 13.130.977 lei,” notează Agerpres, citând surse judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.