Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT i-a prins când vindeau cocaină de 25.000 de euro

DIICOT

Trei persoane sunt cercetate pentru comercializarea de droguri de mare risc, fiind prinse în flagrant cu 500 de grame de cocaină. Anchetatorii spun că drogurile valorează 25.000 de euro.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict pe 21 noiembrie. Trei persoane au fost depistate în județul Ilfov, în timp ce dețineau, în vederea comercializării, 500 de grame de cocaină, pentru 25.000 de euro, scrie mediafax.ro.

Ca urmare, polițiștii au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, unul dintre acestea fiind în județul Brașov, iar celelate patru în județul Dâmbovița.

Din cercetările efectuate a reieșit că „în cursul lunii noiembrie a.c., cei în cauză ar fi comercializat direct sau ar fi intermediat vânzarea unor cantități de drog de mare risc (cocaină), pentru sume cuprinse între 1.000 și 4.000 de lei, cu o valoare totală de stradă evaluată la 50.000 de euro”.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov, a dispus arestarea preventivă a persoanelor, pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.