Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT, reacție în scandalul protocolului PÎCCJ-SRI publicat de Darius Vâlcov: Nu a mai fost invocat în corespondență din martie 2017

diicot3

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) susține, referitor la protocolul dintre SRI și PÎCCJ, încheiar în 2016, că acesta nu a mai fost folosit din martie 2017.

"Urmare a discuţiilor din spaţiul public având ca obiect protocolul clasificat încheiat în anul 2016 între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Serviciul Român de Informaţii, precizăm că, din verificările efectuate, a rezultat faptul că din luna martie a anului 2017 acesta nu a mai fost invocat în corespondenţa instituţională a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism", transmite DIICOT într-un comunicat de presă.

Este vorba despre un protocol secret încheiat de Parchetul General cu SRI în decembrie 2016, făcut public de Darius Vâlcov. Parchetul a anunțat că acesta nu mai e valabil din martie 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.