Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT, reacţie la dezvăluirile lui Liviu Dragnea: Niciun dosar despre o tentativă de asasinat (surse)

diicot agerpres

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) nu au în lucru vreun dosar referitor la o presupusă tentativă de asasinat asupra lui Liviu Dragnea, au declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, surse DIICOT.

Totodată, reprezentanții Biroului de informații și relații publice al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) au precizat, pentru MEDIAFAX, că pe rolul Parchetului nu a existat și nici nu există vreo anchetă referitoare la spusele președintelui PSD, Liviu Dragnea, care a acuzat o tentativă de asasinat anul trecut.

CITEȘTE ȘI: Durerile de cap din timpul nopţii, extrem de periculoase: Care e cauza acestora

Nici Serviciul de Pază și Protecție (SPP) nu a fost sesizat referitor la o posibilă tentativă de asasinat a lui Liviu Dragnea, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Serviciului.

"SPP nu a fost sesizat pe niciunul dintre elementele pe care le-a precizat Liviu Dragnea în declarația de marți, cu privire la amenințare și atentat", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Serviciului.

Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marți, că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetățeni străini venind în România cu acesta scop, la inițiativa unui om celebru în lume. "Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazați la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Președintele PSD spune că știe cine e în spatele acțiunii, dar nu a făcut public numele. "Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Știu că s-a cercetat, mai departe nu știu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândește la mine", a mai spus Dragnea.

CITEȘTE ȘI: PROTEINA cu rol cheie în funcţionarea memoriei, descoperită de cercetători /STUDIU .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.