Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT și mascații au descins la locuința unui bărbat care a ȘANTAJAT și AMENINȚAT o fată de 12 ani

Pressalert.ro
Mascati

Un bărbat de 32 de ani din Timiș a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 12 ani, a fotografiat-o și a distribuit pozele prin intermediul unei aplicații, amenințând-o apoi că îi va omorî sora mai mai mică dacă va vorbi, conform Mediafax.

Potrivit Poliției, polițiștii și procurorii DIICOT din Timișoara au făcut o percheziție, în județul Timiș, la domiciliul unei persoane bănuite de act sexual cu un minor, pornografie infantilă și șantaj.

Citește și: Mesaj EMOȚIONANT postat pe Facebook de văduva polițistului UCIS în Timiș

Percheziția a fost făcută în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări față de un bărbat de 32 de ani.

Acesta este bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani și ar fi fotografiat-o în ipostaze compromițătoare. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi distribuit fotografiile prin intermediul unei aplicații de socializare către alte persoane și ar amenințat-o pe minora în cauză că dacă se va adresa organelor de poliție o va omorî pe sora ei mai mică.

În urma percheziţiei, au fost ridicate două hard disk-uri, șapte telefoane mobile, un stick de memorie USB, nouă suporți de stocare a datelor în format digital, un joint de cannabis, un plic cu 3 muguri și 3 plante în ghiveci.

Au fost luate măsuri de însoțire a victimei, precum și a 8 martori minori împreună cu aparținătorii legali ai acestora, la sediul DIICOT Timișoara pentru audieri.

Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.