Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dilema unui fost premier moldovean: După prețuri mici ne trimit la Putin. Armament? Ni-l aduce NATO?

stiri.md
Ion Chicu

Fostul prim-ministru Ion Chicu a venit cu un comentariu după ce Maia Sandu, la o emisiune TV, i-a sugerat lui Vlad Batrîncea „să se plângă la Moscova pentru că din cauza războiului noi avem asemenea inflație”.

„Din rucsac scoase. Cine vrea prețuri mai mici - duceți-vă la Putin. Cine vrea armament - stați pe loc, că-l aduce NATO să-l bateți pe Putin. Cam acesta e rezultatul voiajului doamnei prezident…”, a scris Chicu pe Facebook, transmite Știri.md.

Menționăm Maia Sandu a comentat declarația lui Vlad Batrîncea, care a spus că „actuala guvernare duce Republica Moldova spre genocid”.

„Eu îl voi întreba pe domnul deputat care este părerea lui despre ce se întâmplă în Ucraina, despre ce face Federația Rusă în raport cu cetățenii Ucraineni. Nu am văzut vreun calificativ al acestei agresiuni.

În rest, noi suntem responsabili în fața cetățenilor, vom munci în continuare, iar deputatul Batrîncea să se plângă la Moscova, pentru că la Moscova s-a luat decizia să se înceapă războiul împotriva Ucrainei și din cauza acestui război noi ajungem acum să avem această inflație mare, aceste prețuri mari la resursele energetice ș.a.

Problema e acolo, nu aici, noi suntem oameni pașnici și vom lucra în continuare doar ca să îmbunătățim situația cetățenilor”, a spus Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.