Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dimensiunile DEZASTRULUI la nivel continental: Pentru prima dată, Europa înregistrează peste 100.000 de cazuri de infectări în 24 de ore

pandemie

Europa a depăşit joi 100.000 de cazuri de Covid-19 zilnic pentru prima dată, scrie The Guardian.

Peste tot în lume cazurile au crescut constant de-a lungul săptămânii chiar dacă noile cazuri de infecţii în cele mai afectate ţări, precum India şi Brazilia, au arătat semne de scădere, scrie news.ro.

Citește și: Raed Arafat, mesaj de ultimă oră prin RO-ALERT! ‘Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol’

Vârful focarului în Europa s-a mutat în Marea Britanie, Rusia, Spania şi Franţa, care au raportat cel puţin peste 10.000 de cazuri fiecare în ultimele trei zile.

Rusia a raportat vineri cele mai multe cazuri zilnice de la ultimul record din luna mai vineri, determinând autorităţile să închidă cluburile şi barurile de noapte.

Citește și: Mâine va fi protest în Capitală: ‘Falimentul bate la ușă! Frica va aduce foamete!’

Marea Britanie a înregistrat mai mult de 17.000 de cazuri joi, iar ministrul Sănătăţii, Matt Hancock, a avertizat că ţara a fost într-un "moment periculos".

Multe părţi din nordul Angliei, Ţării Galilor şi Scoţiei au introdus restricţii dure în privinţa interacţiunilor sociale cu scopul de a încerca să diminueze răspândirea bolii.

Citește și: Informația momentului! Un nou tratament folosit împotriva Covid-19, în spitalele din România! Face minuni pentru pacienții cu forme severe .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.