Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din cauza blocajului guvernamental, Casa Albă nu mai are bani nici de mâncare: Donald Trump își primește oaspeții cu fast-food și plătește din buzunarul propriu

Instagram
Donald Trump

”Am comandat nişte fast-food american şi eu am plătit”, a declarat Donald Trump, care i-a primit pe jucătorii echipei de fotbal Clemson Tigers cu pizza şi hamburgheri, scoţând astfel în faţă constrângerile "shutdown"-ului, relatează AFP preluată de news.ro.

”E din cauza shutdownului, cum ştiţi... Mulţi hamburgheri, pizza, cred că vor prefera asta faţă de tot ceea ce le-am fi putut oferi” a declarat preşedintele american luni, la sosirea la Casa Albă, după ce a petrecut o zi în New Orleans.

Citește și: Crin Antonescu îi răspunde lui Ludovic Orban: Eu nu sunt idiot! Am intrat în politică liber şi am ieşit liber

Întrebat care este fast-foodul său preferat, magnatul în domeniul imobiliar s-a eschivat. ”Dacă este american, îmi place. Totul este american”.

”Mai degrabă McDonald's sau Wendy's?”, a insistat un jurnalist.

”Îmi plac toate”, i-a răspuns Donald Trump. ”Numai lucruri bune, super-hrană americană”.

Discuţiile cu privire la buget între preşedintele american, care reclamă 5,7 miliarde de dolari în vederea finanţării unui zid la frontiera cu Mexicul, şi adversarii săi democraţi, care i se opun, sunt în impas.

Acest blocaj a provocat "shutdown"-ul, care a obligat numeroşi funcţionari federali - inclusiv unii care lucrează la Casa Albă - să rămână acasă, în contextul în care statul nu mai este în măsură să-i plătească.

Acest "shutdown", care durează de 24 de zile, este cel mai lung din istoria americană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.