Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din cauza creşterii preţului energiei electrice, luminiţa de la capătul tunelului a fost stinsă - Mihai Tudose anunță moțiunea de cenzură

Facebook
Mihai Tudose

Mihai Tudose a spus , într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD, că data exactă a moţiunii de cenzură va fi decisă de către social-democraţi în şedinţa de marţea viitoare, notează Româniatv.net.

„Moţiunea de cenzură este clar că nu trece decât cu voturi care iniţial au susţinut majoritatea, fiindcă cei din Opoziţie nu au numărul de voturi. Noi sperăm că oameni de bun simţ, câţi mai sunt în arcul guvernamental, parlamentari cărora începe să le fie ruşine să iasă pe stradă să mai dea ochii cu alegătorii, vor vota în consecinţă. Evident, dacă nu cumva liderii de partid care formează arcul guvernamental îi vor împiedica să intre în sală”, a afirmat Mihai Tudose, joi, la sediul PSD.

El a adăugat că este posibil ca „cineva să fi avut o discuţie” cu cei de la AUR ca să nu voteze moţiunea de cenzură a PSD.

„Unul dintre co-preşedinţi tot spunea «Noi nu participăm la demersul ăsta, că e blat, că nu sunt voturi». Păi, când mai lipsesc 4-5-6-10 voturi, este clar că mai apare şi tendinţa sau tentaţia – „e un demers inutil să votăm şi noi, că am susţinut Puterea, să votăm acum căderea Guvernului». Dar când tu te declari din prima «domnule, nu mergem la chestia asta» este clar că ori habar n-au de politică, ori cineva a avut o discuţie cu ei, ca să nu intrăm în alte amănunte”, a explicat Tudose.

Mihai Tudose a postat joi, pe Facebook, şi o ironie la adresa guvernului, în contextul în care factura la energie ar putea creşte cu până la 65%.

„Din cauza programelor guvernamentale, precum și din cauza creșterii prețului energiei electrice, luminița de la capătul tunelului a fost stinsă. Scapă cine poate… Woooow!!!”, a scris Tudose pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.