Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din gafă în gafă: Județul în care numărul de persoane programate la vaccinare este dublu, din cauza unei erori

vaccinare, cluj, doctori

Numărul de persoane programate la vaccinarea anti-COVID-19 pentru perioada 18-23 ianuarie este dublu faţă de capacitatea centrului de la Spitalul Judeţean Târgovişte, se arată într-un comunicat al unităţii medicale, remis luni.

"Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte face apel către cetăţenii care au programare pentru vaccinare anti-COVID în această săptămână, la centrul organizat în cadrul unităţii, să se prezinte strict la ora stabilită, pentru a nu fi nevoiţi să aştepte timp suplimentar din cauza aglomeraţiei. Facem precizarea că, dintr-o eroare a sistemului informatic, numărul persoanelor programate pentru imunizare, în perioada 18-23 ianuarie 2021, este dublu, raportat la capacitatea Centrului de Vaccinare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte", precizează Spitalul Judeţean Târgovişte, scrie agerpres.ro.

Citește și: Patru asociații de magistrați condamnă dur desființarea SIJJ și revenirea la DNA a competențelor de anchetare a judecătorilor și procurorilor: ‘Este o amenințare clară la adresa independenței individuale a acestora’

Conform datelor DSP Dâmboviţa, de la debutul campaniei, în judeţ au fost vaccinate în total 4.028 de persoane iar în săptămâna 18-24 ianuarie au fost programate pentru vaccinare 4.362 de persoane eligibile.

"În cadrul campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus, în intervalul 15-17 ianuarie 2021, D.S.P. Dâmboviţa a întreprins o serie de acţiuni de vaccinare a beneficiarilor şi a personalului din cele 34 de centre rezidenţiale pentru persoane vârstnice şi copii. Activitatea de imunizare s-a realizat cu ajutorul echipelor mobile de vaccinare constituite din: personalul medical al D.S.P. Dâmboviţa, personalul medical al centrelor de asistenţă medico-socială, personalul medical al centrelor de vaccinare din oraşele Moreni, Găeşti, Pucioasa şi din cel al Direcţiilor de Asistenţă Socială din Primăria Târgovişte, Primăria Oraşului Pucioasa şi Primăria Oraşului Găeşti. Această acţiune a dus la vaccinarea a 849 de persoane, fără să fie raportate reacţii adverse postvaccinale indezirabile", informează, luni, DSP Dâmboviţa.

Citește și: Directivă de ultimă oră a ministrului Lucian Bode! Și-a trimis Corpul de Control la verificări! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.