Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din închisoare, Dan Voiculescu dă o nouă directivă Guvernului

voiculescu ponta

Aflat în închisoare, Dan Voiculescu are o activitate intensă, pe care o relatează pe blog. Voiculescu susţine că reducerea TVA la alimente s-a făcut ca urmare a solicitării sale. Mai mult, acesta ar fi avut corespondenţe pe teme economice cu "înalţi reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti".

Omul de afaceri nu este însă mulţumit de măsurile Guvernului, pe care consideră "jumătăţi de măsură", şi cere reducerea TVA la toate alimentele.

"Ani de zile politicienilor romani le-a lipsit curajul de a face pasi simpli precum acesta, cu beneficii generale.

Mai bine mai tarziu, decat niciodata, însa este esential sa se renunte la jumatati de masura care nu rezolvă nimic. Acesta a fost mesajul pe care i l-am transmis astazi Ministrului Darius Valcov.

In acelasi timp, nu trebuie sa uitam ca economia subterana reprezinta si in prezent o patrime din activitatea economica.

Sustin public, in continuare, ca reducerea TVA la toate alimentele de baza ramane o masura vitala pentru combaterea economiei subterane si imi exprim increderea ca nicio institutie a statului nu isi doreste sa protejeze evaziunea si sa incurajeze saracia. Pretul alimentelor de baza trebuie sa fie accesibil tuturor romanilor, fie ei pensionari, bugetari sau asistati social", scrie Dan Voiculescu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.